Utdanningshjelpen inviterer til årsmøte og fest den 17. april 2008.

Spesielt inviterte gjester for anledningen er H.E. P.W Muhindi, Kenyas Ambassadør til Sverige og førsteamunensis og Kenya ekspert Bård Anders Andreassen ved det Norske Menneskerettighetssenteret i Oslo. I tillegg vil vår faste støttepartner hip-hop artist StL (Stella) gi en konsert for å feire Utdanningshjelpens arbeid så langt.

Ambassadør Muhindi vil fortelle om den politiske sitausjonen i dag i Kenya. Kenya har nettopp gjennomgått kriser og opprør men har i dag lykkes å få en politisk maktdeling mellom partene. Ambassadør H.E. Muhindi skal gi ett fersk innblikk i dagens situasjon. Deretter vil Kenya ekspert og 1. Amunensis ved det Norske menneskerettighetssenteret Bård Anders Andreassen svare før det blir anledning for salen og stille eventuelle spørsmål. Etter dette vil Utdanningshjelpens styre kort oppsummere året som er gått og planer for det nye virksomhetsåret. Deretter står det god, tradisjonell Kenyansk og Chilensk (nasjonalrett) mat på menyen. Klokken 22:00 er vi så heldig å få besøk av artist Stella (aka StL) som skal holde konsert. Entré koster kun 100,- per person, betales ved inngang, men på grunn av middag/bordsetting er det bindene påmelding . Denne må gies på mail: post@utdanningshjelpen.no.

Møt opp på Soria Moria , Vogst gate 64, kl 17:00, inngang fra Krebsgate , ca 50 m til venstre for hovedinngangen. Hjertelig velkommen. Vi gleder oss og vi sees!