Vi har gleden av å invitere deg til Utdanningshjelpens årsmøte og fest onsdag 2. november fra klokken 18.00.

Ved årsmøtet i fjor var salen full.

Årets begivenhet byr på et forrykende program og tema for årsmøtet er Utdanning og kvinner – betydningen av kvinners deltakelse for en rettferdig samfunnsutvikling. Tema er en fortsettelse av den “arabiske våren” med utgangspunkt i den nøkkelrollen kvinner har spilt i revolusjonsbølgen og i andre sammenhenger, noe som nådde sitt høydepunkt med utdelingen av Nobels fredspris i 2011.

Kveldens talere er Masoka Anne Marie, landsbyutvikler fra Den demokratiske republikken Kongo (DRC) og tidl. Barne- og likestillingsminister og nå leder for likeverd og mangfold ved Akershus universitetssykehus Manuela Ramin-Osmundsen, som innleder foredragsrekken med: Utdanning og bygging av levedyktige samfunn fra et kjønnsperspektiv.

Det blir underholdning med blant annet fet musikk fra Zwai Mbulu, Eon Hood, African Sunz og Dj Safari; forestilling fra gruppa Moving thoughts og en tankevekkende, artikulert poesi fra Bertrand Besigye.

Da det vil bli servert enkel fingermat, er det svært viktig at du melder deg på i forkant. Førstemann til mølla! Det vil bli solgt drikke på stedet. Påmelding skjer til post@utdanningshjelpen.no innen tirsdag 1. november. CC:100,- kr.

Tid og Sted: Onsdag 2. november klokken 18.00 – 23.30, Sagene Festivitetshus, Holts gate 3, Oslo.

KOM, BLI INSPIRERT OG ENGASJER DEG I ALLES RETT TIL UTDANNING!

Se Utdanningshjelpens årsmøte 2011-UH Program