Henok (UH) har funnet plass mens gjestene ankommer, DJ Safari i bakgrunnen til høyre.

Den 03. September arrangerte Utdanningshjelpen en multi-event med DJ Safari og bursdagsfeiringer på takterrassen av Pilestredet Park Studenthus. Med utsikt over hele Oslo og Oslofjorden spilte DJ Safari herlig musikk for gjestene.

Det ble litt kaldt utpå kvelden, men med hjelp av tre griller, dansing til god musikk og mange pledd utlånt fra UiOs studentparlament, holdt gjestene ganske godt på varmen. Arrangementet kom til etter at 3 medlemmer i UH, som hadde bursdag omtrent samtidig, kontaktet daglig leder Osok og sa de ønsket å holde en felles bursdagsfeiring til inntekt for UH. Dette resulterte i en flott fest med omlag 60 gjester, hvor mange frivillige stilte opp og forberedte takterassefesten. Sofaer og puffer ble utlånt fra Blinderen. Vår trofaste og gode støtteartist DJ Safari stilte igjen opp for UH og ledet oss alle inn i morgentimene med stjernene som tak og frostrøyken fra varme munner som kul effekt.

Ved inngangen kunne de inviterte gjestene skrive seg opp som faste givere til en minimumspris 50 kr i mnd i ett år. Tilsammen fikk UH 22 nye faste givere. Flere av disse valgte å gi 50 kr i mnd. mens andre valgte å gi en engangsgave. Vi takker på vegne av alle nye elever i Kenya og Ghana for støtten og gavene, samt at vi takker for den flotte kreativiteten og omtanken fra bursdags “barna” som gav bursdagen sin til UH i år. Takk også til alle som deltok å gjøre festen til det den ble: til bilutlånere, sjåfører, kakebakere, punsjlagere, pølsekokere, inngangsvakter som holdt orden på alle innmeldingene.

Publisert 11.10.2010

Add Comment