Utdanningshjelpen arrangerer Swahilikurs for nybegynnere. Kurset er åpent for alle, og går hver torsdag kl.18-20.

Swahili snakkes av 200 millioner mennesker, hovedsaklig i de østafrikanske landene Tanzania, Kenya og Uganda, men også i store deler av D.R. Kongo, Rwanda, Burundi, Malawi, Zambia, Somalia, og til og med på øygruppene utenfor Øst- Afrika. Swahili er et gammelt handelsspråk som ble utviklet ved handelsveiene fra det indre av Afrika til Zanzibar ute ved kysten utenfor Tanzania.

Vi har i de siste par årene mottatt mange henvendelser fra våre støttespillere og andre som har reist eller planlegger å reise til våre prosjektland, og ønsker å kunne få full uttelling av reisen. Nøkkelen ligger nettopp i språket.

Oppstartsdato er torsdag: 24. Mars, kl 18.00 – 20.00.

Alle kursene finner sted på Universitetet i Oslo(UIO), Blindern, i seminarrom 210, i andre etage av Eilert Sundts hus (det samfunnsvitenskapelig fakultet)
Kurset vil bli holdt i første omgang fram til sommeren. Pris: 150 kr timen. Pensumbøker kan kjøpes hos oss av kursleder.

Kursleder: Mark O. Makochieng

Mark jobber for tiden som overingeniør ved Universitetet i Oslo (USIT), etter karriereskifte for noen år tilbake. Han har bachelorgrad i lingvistikk, med spesialisering i swahili og historie fra Universitetet i Moi, Kenya og har mange år med erfaring som swahililærer i Kenya. Han flyttet til Norge i 1992 og har blant annet jobbet som tolk i swahili ved Tolketjeneste i Bergen og også undervist i swahili ved Folkeuniversitetet i Bergen og som morsmålslærer i swahili ved Administrasjon for morsmålsundervisning (Bergen Kommune, Skole).

For påmelding eller spørsmål ta kontakt på:

Mail: post@utdanningshjelpen.no

eller tlf: 91 70 43 84

VELKOMMEN – KARIBU!

Publisert 20.03.2011

Add Comment