Utdanningshjelpen arrangerer Swahilikurs for nybegynnere. Kurset er åpent for alle.

Swahili snakkes av 200 millioner mennesker hovedsaklig i de østafrikanske landene Tanzania, Kenya, Uganda, men også i store deler av D.R. Kongo, Rwanda, Burundi, Malawi, Zambia, Somalia, og til og med på en øygruppe utenfor India.

Swahili er et gammelt handelsspråk som ble utviklet ved handelsveiene fra det indre av Afrika til Zanzibar ute ved kysten utenfor Tanzania.

Oppstartsdato var: 3. juni, kl 18.00 – 20.00. men pga stor interesse, og for noen ubeleilig tidspunkt, var vi nødt til å sette opp et parallelt kurs som går på torsdager kl.18-20 i tillegg til tirsdagskurs, samme tidspunkt og sted.

Alle kursene finner sted på Universitetet i Oslo(UIO), Blindern, i andre etasje seminarrom 210 på Eilert Sundts hus (det samfunnsvitenskapelig fakultet)

Kurset vil fortsette utover sommeren og høsten, og vi tar inn folk fortløpende.

Pris: 150 kr timen.

Overskuddet går til Utdanningshjelpens arbeid.

Kursleder: Moshi Kimizi

Han har bachelor og mastergrad i Swahili og i Comparative and International Education (spesialisering: Education and Development) fra hhv Universitetet i Dar es Salaam og UIO. Han holder nå på med sin doktorgrad i “Comparative and International education” tilknyttet LOITASA (Language of Instruction in Tanzania and South Africa) prosjektet (www.loitasa.org) ved UIO. Moshi har over 10års erfaring med Swahili-undervisning hvorav fire år som foreleser i Swahili ved Universitetet i Daar es Salaam. Han har engasjert seg i Utdanningshjelpens arbeid og ønsker å bidra med sine ressurser til Utdanningshjelpen på denne måten.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt på:
Mail: post@utdanningshjelpen.no
eller tlf: 97 73 28 89

VELKOMMEN – KARIBU!