Daglig leder Felix O. Osok og Tina Svedberg som ledet innsatsen fra UH ved Oslo Maraton.

Over 40 personer stilte opp på dugnad for Utdanningshjelpen ved Oslo Maraton 24-25 september. Tilsammen jobbet de frivillige inn 32 000 kroner som går uavkortet til vårt arbeid med å gi barn og unge utdanning i Ghana, Kenya, Mosambik og Etiopia.

Takket være vår daglig leder Felix O. Osok iherdige innsats, som motivator og aktivator, var det ikke vanskelig for folk å stille opp. Entusiasmen smittet og bidro til et godt samarbeid med sportsklubben VIDAR, arrangøren av Oslo Maraton, noe som Maria Lindstrøm fra arrangementskomiteen bekrefter i etterkant av arrangementet.

I utgangspunktet stilte UH med 25 personer til søppelhåndtering og 15 til vakthold, men dagen før Oslo- Maraton startet fikk UH ved daglig leder Felix , spørsmål om å stille med enda flere, da til bagasjehåndtering til løperne. Dette var på grunn av frivillige fra andre hold i siste liten hadde trukket seg. Kvelden før, og etter en stor telefonrunde som daglig leder gjorde, stablet UH på beina 9 personer til. Tilsammen jobbet vi inn 32 000 kroner. Pengene går uavkortet til vårt arbeid med å gi barn og unge utdanning i Ghana, Kenya, Mosambik og Etiopia.

Add Comment