Stella [STL] vil gi en bedre fremtid til barn og ungdommer i Afrika gjennom hjelp til utdanning.

Etter at hun stilte opp på Utdanningshjelpens (UH) innsamlingskonsert “O YEAH” sommeren 2007 fattet hun interesse for UHs arbeid. Idag har STL og UH et samarbeid som består i at hun vil promotere UHs prosjekter på sine konserter. Stella har alltid hatt som mål å bygge skoler i Afrika og ønsker å hjelpe familier som ikke har råd til å betale utdanning til barna sine.

Stella Nyambura Mwangi aka STL ble født i Kenya, September 1986. Hun begynte allerede som seksåring og vise stor interesse for musikk. I 1991 flyttet hun til Europa. De siste fire årene har STL jobbet med to produksjonsselskap: Jay ARR music (idag base i LA, USA) og Rumblin Music House (Norge). STLs gjennombrudd på den afrikanske hip-hop senen kom i 2005 da hun jobbet med en Senegalesisk hip-hop gruppe kalt Wagable på deres debut album, Senegale.

I Kenya har hun jobbet med topp hip-hop artister som : Abas Kubaff, Kantai, Mishelle og også med Ousmane, en av Kenyanske fremste reagge artister. Hun har også bidratt med soundtrack til filmer som American Pie 5, Tv serier som CSI og Ghost Whisperer m.m.

Hennes ferskeste singeler Take it back og Makele høres i disse dager på TV og radio.