Vår elskede støtteartist Stella Mwangi besøker oss igjen i år (se program under).

Utdanningshjelpen fyller fire år! Vi har gleden av å invitere deg til festmøte fredag den 29. oktober. Husk påmelding innen onsdag 20. oktober!

Vi skal arrangere årets desidert største begivenhet for Utdanningshjelpen i Norge. Vår ambisjon for UH i året som kommer er ikke mindre enn å bli landskjent!

 

Her følger årets spennende program

Innmelding kl. 18:30-19:00

Åpning kl 19:15 velkomst ved Vegard Smith Tegnander som er kveldens konferansier

Åpningstale ved daglig leder Felix O. Osok

Korte presentasjoner av UH’s prosjekter ved prosjektlederne: Øyvind Wennesland,Palestina, Hans Kristian, Mosambik, Joote Hika, Etiopia, Hilde Olsen, Ghana.

Kort filmpresentasjon om Utdanningshjelpens arbeid i Kenya.

Oversikt over kvalitetssikring av midler og hvordan vi jobber, samt fremleggelse av årsrapport og årsregnskap 2009 ved daglig leder Felix Osok og organisasjonssekretær Catherine H. Sveaas.

Taler ved

Assisterende utenriksminister i Kenya, Hon. Richard M. Onyonka

Utviklingsminister i Kenya, Hon. Mohammed Elmi

Rektor på Fredtun folkehøgskole, Johan Sandstad

Pensjonerte leger fra Rotary Doctor Bank, Nederland, Walther De Brujne og Kees Romeijn

Kunstneriske innslag

  • Konsert med STL – Stella Mwangi er en norsk-kenyansk rapper og musiker som har vært på hitlistene i Norge, Kenya, Senegal og Gambia. Se “stellamwangi.com” for noen smakebiter.
  • Konsert med Baba and his funky friends – den talentfulle portugiseren Hugo Pereira og hans syvmannsband entrer scenen og spiller innovativ soul, funk, roots og reagge.
  • Konsert med Estherorkester – hun spret lekent singer/songwriter – pop over deg, som har smak for uvanlige melodier og tekstgodteri.
  • Konsert med Nosizwe og Sisi – de to Oslo – jentene er en musikalsk kombinasjon av After Eight og Tutti Frutti. De blander voksne klanger og modne tekster med et fyrverkeri av energi og rampestreker.
  • Kveldens DJ’ in residence er DJ Safari – Han spiller hip-hop, dancehall, reagge og afrikansk musikk ut i de sene nattetimer
  • Bertrand Besigye – norsk forfatter som debuterte i 1993 med diktsamlingen Og du dør så langsomt at du tror du lever. Han vil holde en inspirerende appell/poesi.

Avslutningstale ved Aron Halfen

Praktisk info

CC: 100,- kr. Mat vil bli servert og drikke vil kunne kjøpes. Husk å ta med kontanter. Påmelding skjer til: post@utdanningshjelpen.no innen onsdag 20. oktober

Sted: Miljøhusets lokaler i GRENSEN 9, Oslo sentrum, 6. etasje, Se www.miljohuset-g9.no for mer info.

VELKOMMEN – INVITER DINE VENNER

Add Comment