45 frivillige fra Utdanningshjelpen deltok under VM i skiflyvning i Vikersund. Inntektene går til utdanningsstipender.

– Det er fantastisk gøy å se innsatsen og engasjementet til alle fra Utdanningshjelpen som er med – bra folk som gjør en bra jobb, sier Steffen Mussche, dugnadsansvarlig i Utdanningshjelpen, og forteller om rosende tilbakemeldinger fra arrangørene.

Vikersundbakken. Foto: Inger-Lise Uhlen, Vikersund.no

I løpet av VM jobbet de frivillige fra Utdanningshjelpen 681 timer.

– Vi er allerede i dugnadsmodus og folk er tent på å bidra. Dette er en flott måte å starte året på for Utdanningshjelpen, og gir oss et betydelig beløp til flere utdanningsstipender til barn og unge, sier Steffen.

Spontant bidrag

Steffen har også en ekstra gledelig nyhet fra Vikersund.

 

– Fire personer jeg traff under arrangementet bestemte seg for å donnere alle sine arbeidstimer i VM til Utdanningshjelpen. Det er helt fantastisk! For meg sier dette noe om at Utdanningshjelpen gjør noe viktig, og verdifult. Det er varmende at  andre også ser dette og velger å donere sine frivillige timer til organisasjonen, helt spontant, sier Steffen.

Dugnad og frivillighet

Utdanningshjelpens frivillige deltar i  gjennomføringen av flere store arrangementer hvert år og inntektene fra dette arbeidet er grunnlaget for vår aktivitet – gi barn og unge muligheten til å gå på skole.

Ønsker du å være med på dette arbeidet, send Steffen en uforpliktende e-post: steffen.mussche@utdanningshjelpen.no