Styret (test)

Styremedlemmer

Hilde Faugli (29): Styreleder. Hun har Master i utviklingsstudier og relevant erfaring fra bl.a. arbeid i Utviklingsfondet og Misjonsalliansen. Jobber nå som programrådgiver i Fredskorpset.

Nosizwe Lise Baqwa (31): Styremedlem. Hun har en master i internasjonale studier og diplomati fra SOAS (School of Oriental and African studies). For tiden jobber hun som kampanjekoordinator i ICAN (International campaign to abolish nuclear weapons). Hun er tidligere praktikant i FN-delegasjonen i NY, samt sanger og artist.

Astrid Johanne Mikidadi (30): Styremedlem. Hun har mastergrad i internasjonale miljøstudier. Har bodd, studert og jobbet tre år i Øst-Afrika. Hun har erfaring med organisasjons-, kampanje- og prosjektarbeid bl.a fra da hun var med på å starte, og satt som styremedlem i kjernegruppa til Spire, Utviklingsfondets ungdomsorganisasjon. Jobber for tiden som rådgiver for Vennskap Nord/Sør, tidligere som programkoordinator for Flyktninghjelpens Øst-Afrika avdeling.

Hege Hamre (38): Styremedlem (styreleder fra september 2012-våren 2013) statsvitenskap fra NTNU. Har jobbet for FN-sambandet i Trondheim og er nå områdeveiledningskoordinator i UDI, hvor hun har vært ansatt siden 2007