Utdanningshjelpen inviterer alle interesserte til årets store sommerarrangement i Oslofjorden: Fag & Sjø fra Lørdag den 31. mai – Mandag den 02. Juni. Professor Birgit Brock-Utne og Trond Norby holder innlegg. Åpent for alle.

Se den fantastiske værmeldingen for østre Bolærne her.

Hva skjer?

Lørdag kveld : Grillfest med DJ utover sommernatten.

Søndag : Professor Birgit Brock-Utne holder innlegg om Education for Who? Languages of instruction for african emancipation under frokosten.
Hun har bodd, forelest og forsket i afrika i over 20 år. Hun snakker swahili flytende og holder på med et forsknings prosjekt som heter LOITASA- Language of instruction in Tanzania and South Africa. Proskjektet har publisert over fem bøker.

Prof.Trond Nordby ved Universitetet i Oslo kommer med en kommentar under lunsjen. Det vil bli åpent for diskusjon, debatt og svar etter denne. Resten av søndagen er satt av til fritid, hygge, bading og seilturer og nok en grillaften. Vi har seilbåt. Vi satser på strålende vær.

Det er storkiosk på øya.

Kajakk, robåt/seilbåt kan også leies ved øyas kiosk eller i resepsjonen.

Vi har leid kommandantboligen med totalt 27 sengeplasser. Ellers på eiendommen kan det settes opp telt. Utdanningshjelpen har 15 telt (tomans) til utlån. Ønsker du å tilbringe sommernettene i telt? ta med sovepose.

Totalt vil de to dagene fra Lørdag-Søndag og fra Søndag til Mandag (Merk) koste 650 kr. Dette inkluderer tog eller buss fra Oslo t/r , båt fra Tbg. – Bolærne T/R, og kost og losji for to døgn. Drikke medbringes. Det vil være salg av flaskeøl på øya.

Meld deg på ved å betale 650,- NOK på vår konto : 6094.05.68512 (Nordea). Vennligst send oss en mail på post@utdanningshjelpen.no at du har betalt , evt. for deg og/eller flere, slik at vi lettest mulig får en oversikt over alle som blir med. Merk overføringen “Fag & Sjø 2008”.

Kommer du deg til Tønsberg for egen maskin koster de to dagene inkl båtturen 350 NOK. Dette overføres på vanlig måte og regnes også som bindende. Pass allikevel på å være i Tønsberg i god tid før båten går fra fiskebrygga. Ved spørsmål ring oss på vårt telefon nummer eller send en mail til oss.

Praktisk info:

Avreise med tog eller buss fra Oslo S, Lør 31. mai 07:43 . Vi ankommer Tønsberg 09:13 . Vi har buss som henter de som kommer med tog på togstasjonen i Tønsberg og kjører derfra til fiskebrygga og rutebåten. Fra Tønsberg Fiskebrygge går turen videre med rutebåt til fantastiske Bolærne.Rutebåten går kun én gang om dagen (kl 1030) det er derfor veldig viktig at alle er i Tønsberg senest kl 10:00.

For dem som måtte ønske å reise tilbake fra Bolærne på Søndag går båten derfra kl 1530 Søndag ettermiddag til Tønsberg. For den som kom til Tønsberg med Utdanningshjelpens buss: bussen vil gå til Oslo S én tur Søndag og én tur Mandag.

Merk: Grunnet planlegging av matinnkjøp, vennligst gi oss beskjed per mail om du kun skal være over til Søndag.

Info om Bolærne og rutebåten kan du lese her.

De første 17 som melder seg bindende på får reise med vår innleide buss fra Oslo S. Avgang samme tid som tog.

Velkommen til Østre Bolærne, en perle i Oslofjorden!