Skiduoen Bjørn Dæhlie og Philip Boit fortsetter sitt samarbeid med Utdanningshjelpen.

Sammen går de to Birken i mars 2013 til inntekt for Utdanningshjelpen. Nytt i år er at de to også vil tilby trening til Birkebeinerrennet gjennom en eksklusiv treningskveld.

Philip Boit og Bjørn Dæhlie debuterte i Birken i 2012 for å profilere Utdanningshjelpen. Foto: Nrk

Bjørn Dæhlie deler sin erfaring som toppidrettsutøver med praktiske tips ute i løypa. Her er det rom for spørsmål og samtaler om teknikk, trening og kosthold. Phillip Boit, som har deltatt i tre vinter OL og fire ski VM, deler sin fascinerende historie om pågangsmot og driv.

For mer informasjon om treningskveld med Dæhlie og Boit, eller annen form for samarbeid mellom de to og Utdanningshjelpen, ta kontakt med Vegar.heir@utdanningshjelpen.no

 

Samarbeidet starter
Det var under OL i Nagano i 1998 at Bjørn og Philip ble kjent med hverandre, en scene som i ettertid har blitt et symbol på god sportsånd – Bjørn ville vente med blomsterseremonien etter ti–kilometeren til alle deltagerne var i mål, og tok selv i mot Philip da han kom.

Nå har de to gått sammen for å skape engasjement rundt Utdanningshjelpen.
– Vi vil være med å støtte opp om organisasjonen og det viktige arbeidet de gjør. Philip brenner for å gi barn muligheter gjennom utdannelse, og det er spennende for oss begge å få være med å bidra, sier Bjørn.

Se Dæhlie og Boit gjeste God Morgen Norge på TV2 20. februar 2012.

Les mer om Bjørn Dæhlie og Philip Boit støtter Utdanningshjelpen