Har du lyst til å feire jul i Kenya? være med på løvesafari i Masai Mara? Nyte romjula på beachen i Mombasa? Se fotballturnering med barna utdanningshjelpen støtter og besøke Utdanningshjelpens arbeid i Kenya?

Vi skal besøke alle disse stedene: Maseno, Kisumu, Pokot, Mathare som er slummen i Nairobi, Jerico i Nairobi, Osiri Beach i Homabay and Eldoret.

Fotballturnering

Vi skal også ha fotballturnering på Kenyatta Sports Ground i Kisumu hvor alle barn og unge vi støtter skal delta på turnering og vi fra Utdanningshjelpen Norge også kan delta samt være sammen med alle vi støtter og rett og slett ha det moro og sosialt.

Personlig møte med de vi støtter

Det blir spesielt gøy å få høre personlige historier fra barna og ungdommene om hvordan de kom borti Utdanningshjelpen og hva hjelpen helt konkret har betydd for den enkelte. Dette viktige arbeidet blir aldri mer levende en når en personlig får høre historiene fra de enkelte barna som nå får utdannelse.

Den norske ambassaden inviterer

Den Norske Ambassaden i Kenya har invitert hele følge fra Utdanningshjelpen på besøk.

Live konserter med Stella [STL]

Stella skal spille inn ny musikkvideo under vår reise i Kenya, hun skal også holde flere konserter i Kenya. Stella er Utdanningshjelpens støtteartist.

Mathareslummen

I Mathare slummen hvor Utdanningshjelpen også er engasjert er vi blitt lovt danseshow og opptreden som barna skal forberede for gjestene.

Praktisk info

Avreise er engang etter den 15. desember og vi satser på å være i Kenya i 3 uker. (Det er selvfølgelig mulig å være der kortere for den som trenger det).

Vi ønsker allerede nå å sjekke interessen slik at vi kan forhandle gode gruppepriser og planlegge oppholdet best mulig.

Nærmer utfyllende informasjon vil snart bli lagt ut. Daglig leder i Utdanningshjelpen Felix Omondi Osok er per idag i Kenya hvor han blant annet legger til rette for oppholdet i Kenya rundt juletider.

Kunne du tenke deg å allerede nå begynne å planlegge den store Afrika opplevelsen og være med på denne turen?

Gi oss da en tilbakemelding på post@utdanningshjelpen.no du kan også ringe telefon : 97732889 .