Arbeidsgruppene

Lyst til å bidra samtidig som du får erfaring?

I Oslo og omegn har Utdanningshjelpen flere arbeidsgrupper som er ansvarlige for å drifte organisasjonen på ulike plan. Alt fra publisering på sosiale medier, rekruttering av nye medlemmer, ansvar for økonomi og finne nye kontakter for dugnadsarbeid eller andre samarbeid. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har kunnskap og engasjement du ønsker å bidra med. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Informasjonsgruppen

Gruppen som tar seg av alle former for kommunikasjon, hovedsakelig på digitale medier. Dette er gruppen som er ansvarlig for å skrive nyhetsbrev og annen informasjon til medlemmene og faste givere, utarbeide avisinnlegg, presentasjoner og lignende. De driver nettsiden og oppdaterer sosiale medier. Har du lyst å forbedre dine ferdigheter i IKT er det også her du hører hjemme i arbeidet med nettsiden og andre spennende prosjekter.

Søknad-og rapporteringsgruppe

Gruppen lager både interne og eksterne rapporter som halvårs og helårsrapporter, skriver søknader for økonomisk støtte og for samarbeid med andre interessegrupper og enkeltpersoner.
Gruppen trenger medarbeidere som liker å skrive større tekster, gjerne erfaring med utarbeiding av rapporter, design. Særlig trenges det personer med forståelse for økonomi og statistikk som kan jobbe tett med økonomiansvarlig i Utdanningshjelpen.

HR-avdelingen

Gruppen som er ansvarlig for å rekruttere nye ildsjeler som ønsker å bidra i organisasjonen på hvilket som helst nivå. De ivaretar frivillige og medlemmer og er tilgjengelige for alle i organisasjonen. Arbeidsoppgavene kan være å opprette stillingsannonser, være til stede på eller foreta intervjuer, og følge dem opp.De bistår organisasjonen internt mellom arbeidsgruppene og jobber med alle lederne for å sørge for at alle har sine behov tilfredstilt.

Dugnad- og arrangement

Gruppen som er ansvarlig for å finne nye og opprettholde kontakt med oppdragsgivere. Medarbeiderne legger ut informasjon på gruppens facebookside, sender ut meldinger til frivillig, samt rekrutterer nye frivillige. Gruppen er også ansvarlig for å arrangere sosiale sammenkomster og workshops.

Lyst til å bli med?

Har du lyst til å bli med i en av våre arbeidsgrupper er det bare å sende oss en mail eller melding på vår Facebook. Fortell litt om deg selv og hva du kan bidra med, og vi vil deretter ta kontakt med deg for et uformelt møte.

Kontakt oss

møt oss

Vi har ikke noe fast lokale, men liker å møtes på Kulturhuset i Oslo.

send oss en mail

hr.utdanningshjelpen@gmail.com