10. februar holdt barnekoret Mini-Klang og Skedsmo Barnegospel (70 barn) en konsert i Skedsmo kirke til inntekt for Utdanningshjelpen. Plateaktuelle Stella [StL] , hip-hop artist, deltok som gjesteartist.

Det var en fullsatt Skedsmo kirke som var vitne til ett forykende sceneshow den 10. februar. Hovedfokus for konserten var inntekt for barna som Utdanningshjelpen støtter i Kenya. Mens plateaktuelle Stella, aka StL, fremførte den sterke låten “Makele” (som betyr “bråk” på norsk) , skrevet i forbindelse med situasjonen i Kenya, ble publikum vitne til sterke bilder fra situasjonen i Kenya samt bilder fra arbeidet til Utdanningshjelpen på storskjerm.

Da Stella entret scenen og stemte i låten Makele, koret de 70 barna refrenget. Det var en sterk opplevelse som inspirerte til å ytterligere støtte det viktige arbeidet: nemlig å gi barn og unge en fremtid gjennom utdanning.

Pappaen til Stella, Jeff Mwangi, gjorde en stor innsats ved å spille Ndjembe trommer og lede koret av 70 barn i alldans på slutten av konserten.

Vi takker alle som var med på konserten og som gjennom denne gav sin støtte til det viktige arbeidet med å gi utdanning til barn og unge i Kenya.